taakze, jak to vypadalo na dnesni klime: 1.světový meteorologický kosmický systém, 2.kategorie klimatu (+kriteria), 3. homosfera, heterosfera, 4.wienuv zakon , 5. transpirace, evaporace, evapotra čti dále komentářů (3)
Ahoj Děti.... tak sme tedka vylezli z klimy....prvni dojem mam celkem dobrej....ale uvidime...casu me prislo ze je dost....a otazky byly: Pocasi, podnebi, povetrnost Aktivni p čti dále komentářů (5)
Ahoooj.....takze nejdriv jedna organizacni...kdyby Betka tvrdila ze pinky jsou zamrzly jezera, a na ze napadaly nejaky sutry, a ten led to nejak vyklenuil nebo tak cosi....a ze je si tim 100% jist čti dále komentářů (4)
Před chvílí jsem vylezla z učebny a máááám to!!! :-) Politování hodným faktem je, že jsme to dali pouze dva (já a Jony) a zbytek bohužel. Druhá skupina se právě potí, takže uvi čti dále komentářů (3)
Dámy a pánové, report z RGEV pravděpodobně už to většina z vás má, ale pro dobrý pocit... Dneska to začínalo v 8:00 a Jůrek byl asi dobře naladěn, protože písemk čti dále komentářů (3)
Toz sme neska meli posezeni s Halásem, co s tim normalně nemože nič robiť.....ale neska sme robili TEST....standart...30 otazek...ve slajdech po 3...n akazdou trojici 2 minuty....otazky byly čti dále komentářů (3)
1. 5 lázní na Moravě2. Pravidlo 3S 3. Mariot 4. Aktivní/pasivní CR 5. Etapy vývoje cestovního ruchu 6. Rekreace, cestovní ruch 7. Balova metoda 8. Památky UNESCO v čti dále komentářů (1)
Ahojte, tak jsem dnes byla na geomorfologii, jetli ji jeste nekdo nemate, tak dava porad stejny otazky: ja sem mela: 1. Gondwana (ktere kontinenty, kdy se oddelily a ktere potom) 2. exfoliační kl čti dále komentářů (0)
Takze na nalehani Standy jsem vybrala par papiru, co jsem si psala na prednaskach... 1.prednaska Gencentra rostlin (=mista, odkud rostliny prapuvodne pochazi) -je jich 8 2.prednaska Vyvoj čti dále komentářů (4)
já, anička, ivan, mára, eva a david sme dneska byli na zkoušce ze zemědělství. Pan profesor nám přichystal jedno velké překvapení. Zkouška totiž nebyla ve formě testu na a,b,c , jak sme čti dále komentářů (1)
1. Lokalizace chemického průmyslu 2. Kjótský protokol 3. generická léčiva, Sillicon Valey 4. clustry, typologie dle vývoje 5. těžba oceli (minulost x současnost. 3 největší produc čti dále komentářů (3)
Mariot Etapy vývoje cestovniho ruchu lazensky koeficient Typologie stredisek CR Balova metoda Unesco v cechach (napsal sem vsecky...snad to uzna) Zakladni post čti dále komentářů (0)
Cau, tak jsme dneska ja, Eva a Betka byly na Evrope a byla to uplna pohoda. Pisemka stejna jako Romanova plus 20 mistopisnych pojmu (aspon 15 jste museli dat.. dobry je se poradne podivat do atlasu). čti dále komentářů (0)
Cus tak jsme dnes rano bojovali s vetrnymi mlyny v podobe sluzeb :) 1) cestovni rcuh, rekreace 2) formy cest. ruchu 3) vyvoj cest ruchu, etapy (podle Wietera nebo co) 4) zdroje a predpoklady cest. čti dále komentářů (0)
No takze sluzby jaksi staly za staru belu, otazkama neprekvapil, byly debilni jak dycky;) Presneji nize... spis by me zajimalo, lesti uz sa nekomu ve STAGu objevil neco jako jo bo ja tam mam furt kulo čti dále komentářů (4)
Tak jsme dneska byli ještě se štrublosem a Rosťou odpoledne na průmyslu. Nevím, jak dopadli kluci (musela jsem na vlak) ale u mně totální projezd. Když jsem viděla některé ty otázky, tak čti dále komentářů (3)
Tak ahoj všeci. Dnes v odpolení hodině po jeden a půl hodinovém odkladu byl zápich z GSLU. Písemka byla tvořena kombinací otázek co tady jsou, ale bylo na to jenom půl hodiny, takže když čti dále komentářů (1)
Hmmm tak prumysl sem nedal:( sem Looser....byly tam dost podony otazky jak v tech papirech, ale pak treba lokalizacni faktory tezke metalurgie, cosi o uhli + 3 nejvetsi producenty, jakej podil v p čti dále komentářů (5)
MrijaStudio 2006,2007