...Standa se na mě jedno víkendové ráno starostlivě zadíval a zeptal se: „Lásko, nejsi těhotná?“ V srpnu se mi narodila Anička a do třeťáku jsem nastoupila ja čti dále komentářů (9)
On to vlastne ani neni clanek, jenom abysme meli nejakou platformu na reseni nesrovnalosti....a myslim ze jich bude celkem dost;) Zacal bych takovou statistickou otazeckou....kolik mate bo čti dále komentářů (80)
Kterak jsem putovala s deštěm za sněhem a zpátky jen tak Pozn.: jedná se o doslovný přepis mých cestovních poznámek, které vznikaly právě v nejnudnějších chvílích čti dále komentářů (10)
Drazí spolužáci a jiní aktivní tvorové Jelikož se nám opět udělalo hezky, tak bych opět oživil myšlenku výletu třeba na již zmiňovanou Bílou Lhotu (popřípadě čti dále komentářů (24)
Skupina C: 1. Komunikační linka 2. 3 vnitorzemské přístavy + roční obrat 3. Srovnej druhy podle vzdálenosti, objemu a výkonu (letecká námořní, si čti dále komentářů (3)
Prosím všechny kdo chtějí přispět svou anketou ať zašlou na mou emailovou adresu mail: Předmět :gisaciankety Tělo zprávyOtáz čti dále komentářů (0)
Drazí spolužáci mající dopravu před sebou. S Romanem a dalšími hledáme užitečné odkazy, tak koukejte: Přístavy: http://en.wikipedia.org/wiki/Worl čti dále komentářů (4)
Milí spolužáci, někteří z náš jsou příliš nedočkaví a zdá se jim, že sportovní den je daleko. Takže vzhledem ke krásnému počasí posledních dní jsme se rozhodli protáhnout s čti dále komentářů (24)
GIS nejen u PC Přátelé, kamarádi, přítelkyně, kamarádky, GISáci, či jiní návštěvníci těchto stránek... Při pohledu z okna a na vedle se krčící kolo mě napadl čti dále komentářů (32)
V době kdy Barcelona v Liverpoolu vrhala všechny síly do závěrečného tlaku a Valencia zuby nehty bránila bezbrankovou remízu s Interem Milán, v té době měli Vesli s Marou poslední míče čti dále komentářů (4)
Tak jsme se opět po roce rozhodli užít si trochu extrémního sportu mezi něž Krkonošská 70ka bezpochyby patří. Letos, tj. 3.března 2007, se konal již 52. ročník. Nás oddíl dokonce čti dále komentářů (8)
Tento patek 9.3. je předtermín z geografie dopravy. Je to v nove budove fyziky a optiky u menzy v ucebne c. 51 (4.patro) v 9:45, na netu jsou prednasky. čti dále komentářů (4)
Nevim kdy sem to dostal ten nápad, ale nekdy během dneška to bylo... vim jak si uděláme reklamu na GISáky po celém světě... vyšleme reprezentata,-ku z řad Gisáku na MS v klasick čti dále komentářů (3)
MrijaStudio 2006,2007