jelikož v sobotu odjizdim na 14dni flakat se k mořu a nepsal sem první temín z FTGM, napsal sem maila p.Bělkovi s tím kdyže bude druhý termín,a pokud možno tak aby byl až po 12.6. dnes mi p čti dále komentářů (7)
Založeno k seriózní diskuzi a přidávání konstruktivních (konstruktivních!!)nápadů k jarmarku :-) čti dále komentářů (41)
Všechny co se chtějí či nechtějí zúčastnit bych poprosil o nápady, jak prezentovat geoinformatiku a git na jarmarku tak, aby program byl zábavný a přitažlivý. K dispozic čti dále komentářů (22)
Motivace: protože se nejspíš na povyprávění zážitků a historek ze zahraničních exkurzí moc nesejdeme a minimálně já bych ráda věděla víc než jen, které státy j čti dále komentářů (4)
Mile deti....puvodne to mel byt obsahly clanek plny fotek...ale co se nestalo....bracha je arschloch a pucil IRDA kamosovi takze fotky zatim nebudou....no proste musim rict ze se mezi Vamui ne čti dále komentářů (7)
K tomuto clanecku muzete pridavat Vase postrehy, vesele historky, zazitky atd z velmi vydarene exkurze do rakouska. Vyber z Vasich fotografii mi zasilejte na ICQ 166446218 a ja je v ponde čti dále komentářů (2)
Oznamuji, že předělávám trošku vnitřek webu, tak se může stát, že bude docházet k menším výpadkům Pokud narazíte na nějakou nesrovnalost, nesedí cesta, něco se z čti dále komentářů (4)
Pro ty, kteří mají rádi katastrální mapy, nebo chtějí jednoduše zjistit co komu patří, jsem narazil na zajímavý počin od kyslíků http://site.o2.position.cz/ - původní čti dále komentářů (26)
Přátelé, kamarádi... Ti co si zapsali BIOG už letos sem snad doplní nějaký zajímavý odkaz nebo doplněk k tématu. Nechci to plácat do diskuze... čti dále komentářů (6)
tak nevím čti dále komentářů (4)
MrijaStudio 2006,2007